LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ensam mamma söker-profilen Evelina Vidéns bebislycka

31 okt, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Evelina Vidén från Ensam mamma söker
Evelina Vidén har blivit mamma för andra gången.
Nu berättar Ensam mamma söker-profilen om bebislyckan i ett inlägg på Instagram.
– Jag är världens lyckligaste människa!, skriver hon.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Tidigare Ensam mamma söker-profilen Evelina Vidén, 35, har blivit mamma till en pojke. Under torsdagen publicerade hon en bild på sig själv och den nyfödda sonen på Instagram.

 ”Jag är världens lyckligaste människa! Tack för den finaste presenten jag någonsin kunnat drömma om. 3 600 gram och 52 centimeter ren lycka, kärlek vid första ögonkastet  och det här glädjeruset är inget att leka med! Sååå kär, sååå tacksam och lättad över att allt gick som planerat och att vi mår bra alla tre”, skriver hon följt av ett rött hjärta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Första orden efter sonens födsel

När Hänt når Evelina Vidén berättar hon om hur känslorna går.

– Det känns som en dröm. Helt overkligt och så galet underbart. Det blev en bra förlossning med planerat kejsarsnitt och som gick helt enligt planerna. Vi mår bra men är omtumlade efter en lång dag med massa förberedelser, säger Evelina och berättar att sonen kom på hennes födelsedag:

Annons

– Det känns extra speciellt såklart. Bästa presenten ever! Kunde inte bli lyckligare än såhär.

Det var i maj som Evelina avslöjade att hon var gravid och i samma veva berättade hon om lyckan för Hänt.

– Det känns helt fantastiskt. Det har tagit ett tag för allt att sjunka in eftersom det inte var något vi räknade med. Det var inte planerat och kom som ett litet mirakel. Det bara hände och då fick man ta ställning. Men jag fyller ändå 36 och då tänkte vi att vi kör. Jag är i vecka 15 nu och magen börjar ju synas. Det är dags i början av november och det känns som evigheternas evighet. Men de första veckorna har i och för sig gått fort.

Evelina Vidén vill inte avslöja pappans identitet

Ensam mamma söker-profilen ville däremot inte avslöja vem som var pappan till barnet. Men nu väljer hon att öppna upp om den hemliga relationen.   

– Han heter Mohammed och vi lever tillsammans men har haft våra ups and downs. Så det här blev en nystart för oss och vår bebis kunde inte komma mer lägligt i livet.

Evelina har sedan tidigare dottern Tiffany, 7.  

– Hon tycker det är helt fantastiskt och ser verkligen fram emot att få hjälpa till. Hennes pappa lever dessutom med en tjej som också väntar barn. Så hon kommer få syskon både från mig och från sin pappa.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons